Όροι Ενοικίασης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Ολοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21) έτος ηλικίας.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης, ενός έτους τουλάχιστον, απαιτείται από τον οδηγό.

ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗ

Απαγορεύεται αυστηρά η οδήγηση εκτός δρόμου.
Χρήση ενοικιαζομένου αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο σε δρόμους με ασφαλτόστρωση η με επιφάνεια από τσιμεντο.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

Μια μέρα ενοικιάσεις θεωρείτε από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Μετά το πέρας του συμφωνηθέντος χρόνου ενοικίασης, η εταιρεία Onyx επιτρέπει μια περίοδο χάριτος εικοσιεννέα (29) λεπτών, έπειτα από την οποία ο ενοικιαστής θα χρεωθεί το ελάχιστο ποσό της μιας ημέρας πλήρους χρέωσης.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Όλα τα πρόστιμα που προκύπτουν από τις πράξεις των οδηγών, διεκπεραιώνονται αποκλειστικά από τους ενοικιαστές.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ

Το ποσό των πέντε (5) ευρώ πρέπει να πληρωθεί από κάθε έναν από τους επιπλέον επιβαίνοντες στο όχημα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Ο ανεφοδιασμός της βενζίνης παρέχεται από τον πελάτη, και το όχημα οφείλει να επιστραφεί με ποσό βενζίνης ίσο με αυτό κατά την αρχική ενοικίαση. Εάν επιστραφεί με λιγότερη από την αρχική βενζίνη, ο πελάτης θα χρεωθεί μόνο για το έλλειμμα της βενζίνης. Δεν ισχύουν επιπρόσθετες χρεώσεις. Πολιτική προπληρωμένων καυσίμων ισχύει κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΩΡΟΥ

Συμβατικά καθίσματα υπάρχουν στην διάθεση των πελατών, χωρίς χρέωση. Ανώτερης ποιότητας καθίσματα παρέχονται έπειτα από αίτημα των πελατών, με επιπλέον χρέωση ύψους τριών (3) ευρώ ανά ημέρα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος με χρέωση πέντε (5) ευρώ ανά ημέρα.
Σε περίπτωση απώλειας η ζημιάς της συσκευής, κόστος αντικατάστασης ανέρχεται στα 100€.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ

Η εταιρεία  διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοκινήτου, ιδίου ή ανωτέρου βεληνεκούς από αυτό της αρχικής ενοικίασης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ/ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές για τα ξενοδοχεία της Χερσονήσου παρέχονται χωρίς χρέωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένες ώρες, παραδόσεις και παραλαβές από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατόπιν συμφωνίας προσφέρεται δωρεάν. Κάθε παραλαβή ή παράδοση που δεν λαμβάνει χώρα στην έδρα της εταιρείας, μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον χρεώσεις. Παρακαλώ να σημειωθεί πως η χρέωση για παραλαβές  και παραδόσεις εκτός ωρών εργασίας χρεώνονται επιπλέον. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για περαιτέρω πληροφορίες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Μπορούν να εφαρμοστούν μεταξύ οποιουδήποτε σημείου εντός Κρήτης κατόπιν συμφωνίας ειδικής χρέωσης. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Επιτρέπεται η μεταφορά του οχήματος εκτός Κρήτης αποκλειστικά κατόπιν γραπτής συμφωνίας με την εταιρεία Onyx.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Διαθέσιμη 24ωρη οδική βοήθεια καθημερινά χωρίς χρέωση, συμπεριλαμβανομένων εορτών και Σαββάτου-Κυριακής.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί της εταιρείας Onyx καλύπτονται ασφαλιστικά ως προς ατυχήματα, ζημία σε τρίτους ή θάνατο, καθώς και απώλεια περιουσίας. Όλες οι προαναφερθείσες παροχές υπόκεινται στους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου της Onyx με τον ασφαλιστικό της φορέα. Με την καταβολή ενός επιπλέον ποσού, η ευθύνη του ενοικιαστή για τυχόν ζημία στο όχημα της εταιρείας μπορεί να μειωθεί στο κατώτερο ποσό των χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, αν και εφ’οσον ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας δεν έχει παραβιαστεί.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

  • Μικτή ασφάλιση χωρίς επιπλέον χρεώσεις
  • Ασφάλεια κλοπής
  • Επιπρόσθετη ασφάλιση με μειωμένο φόρο απαλλαγής, η οποία μπορεί να μειώσει την ευθύνη του ενοικιαστή στο ελάχιστο ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, σε περίπτωση βανδαλισμού,κατεστραμμένων ελαστικών, καθρεπτών,παρμπρίζ, ή φθορών κατά τη διάρκεια στάθμευσης.
  • Προσωπική ασφάλιση ατυχήματος. Έναντι επιπλέον χρέωσης, προσωπική ασφάλιση ατυχήματος  μπορεί να αποκτηθεί. Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα του οδηγού και των επιβαινόντων, όπως προκύπτουν από ατύχημα με το όχημα της εταιρείας, μέχρι και το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ, όπως και για την απώλειά ζωής ή μερικής/πλήρους αναπηρίας, μέχρι πόσο των εβδομήντα χιλιάδων (70000) ευρώ, και δεκαεπτά χιλιάδων εξακοσίων (17.600) ευρώ αντίστοιχα. Το άθροισμα της αποζημίωσης για κάθε ατύχημα ανέρχεται στο όριο των ογδόντα οκτώ χιλιάδων (88.000) ευρώ.

Παρακαλούμε ρωτήστε μας για τιμές ασφάλισης.

ΦΟΡΟΙ

Οι τιμές υπόκειται σε φόρο και άλλες χρεώσεις.

Παρακαλούμε ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.